Transporturi Speciale

Cu E-Zshipping.com poti transporta orice fel de vehicule din SUA in Romania

Am transportat pentru clientii nostri:

Pentru cei care doresc sa-ti achizitioneze un vehicul din Statele Unite putem sa mergem la dealer-ul de la care doriti sa achizitionati vehiculul, sa-l inspectam, sa facem poze si sa vi le trimitem, sa ne asiguram ca toate actele de proprietate sunt corecte, ca toate reviziile si inspectiile tehnice au fost facute la timp.

In momentul in care sunteti hotarati sa achizitionati un vehicul ne putem asigura ca acesta are toate actele necesare pentru exportul din Statele Unite, va putem comunica un calcul aproximativ al taxelor pe care le veti avea de platit in Romania pentru ridicarea din vama si inmatricularea acestuia.

Ambalarea suplimentara

In cazul in care doriti ca vehiculul cumparat de dumneavoastra sa fie transportat in conditii de maxima siguranta si credeti ca ar putea fi afectat de umiditate sau aerul sarat in timpul transportului maritim (Ex: motociclete, masini decapotabile, utilaje foarte sensibile) putem asigura ambalarea acestora. Putem asigura o acoperire completa cu folie de plastic care sa impedice umezeala si aerul sarat sa corodeze sau sa atace suprafetele obiectului transportat. Pentru motociclete, ATV-uri, Snowmobile, motoare si piese auto putem asigura paletizarea acestora si constructia unor cofraje de lemn pentru o protectie sporita (Motocicletele vor ajunge in cutii de lemn, invelite in folie de plastic pentru o protectie maxima).

Transporturile speciale pot fi facute atat cu avionul cat si maritim iar livrarea acestora poate fi facuta in portul/vama de destinatie sau la domiciliul clientului.

Pentru transportul aerian al vehiculelor/motoarelor sunt necesari mai multi pasi care cuprind:

De toate acestea ne vom ocupa noi dar va vom anunta care este costul acestor cerinte suplimentare inainte de trimiterea marfii.

Pentru o cotatie exacta de pret va rugam sa ne contactati.