Cu 80% mai ieftin ca serviciile oferite de FedEx, UPS, USPS, coletele ajung la cei dragi in 7-10 zile.

Transport Colete Personale

Sa trimiti colete celor dragi in Romania nu a fost niciodata mai simplu. Doar trebuie sa ne aduci/trimiti coletul la sediu din New York si intr-o saptamana ajunge in bratele celor dragi de acasa.

Cu pana la 80% mai putin din pretul de transport fata de USPS, UPS, DHL, FedEx si de 2 ori mai rapid pentru acelasi tip de servicii.

Orice colet pe care il aduci la magazinul nostru trebuie sa fie insotit de un inventar cu continutul acestuia. Acest inventar este folosit pentru formalitatile vamale din Romania. Momentan vama Romana verifica fiecare colet si va rugam sa nu incercati sa trimiteti obiecte care nu sunt trecute pe lista deoarece riscati ca intreg coletul sa fie confiscat de Vama Romana si sa ii creati probleme destinatarului.

Pentru a usura procesul de vamuire a coletelor va rugam sa incercati sa contactati destinatarii inainte sa le trimiteti colete pentru ca acestia vor fi contactati si de serviciul nostru de relatii clienti din Romania pentru a li se cere o copie dupa Cartea/Buletinul de identitate (necesar pentru formalitatile vamale).

In cazul in care nu puteti face rost de materiale pentru ambalare vi le putem oferi direct la magazinul nostru astfel incat continutul coletelor sa ajunga in siguranta la destinatar.

Daca esti in USA dar nu locuiesti in New York te putem ajuta sa trimiti coletul la sediu nostru cu preturi mult mai bune decat primesti de la UPS, USPS, FedEx sau alti curieri. In cazul in care locuiesti in USA si doresti sa trimiti un colet in Romania ne poti contacta la telefon sau pe e-mail si te putem ajuta sa obtii un pret mult mai bun pentru transportul coletului tau pana la magazinul nostru, de unde va pleca spre Romania.

Timpul normal de transport pentru un colet este de 7-10 zile din momentul in care il lasi la noi la magazin.