Comenzi Magazine USA

Cu E-Z Shipping poti cumpara de la orice magazin din S.U.A. cu propria ta adresa de livrare in America. Iti putem oferi servicii de mailbox (iti oferim ca adresa de livrare in USA adresa sediului nostru din NY, iar comanda o plasezi singur, si in 7-10 zile de la primire o ai acasa) cat si de personal shopper (plasam comanda, iar tu platesti un avans inainte de plasare, in contul nostru de PayPal, iar diferenta, ramburs la livrare in Romania).

Pentru serviciul de "Personal Shopper" va rugam sa ne contactati la sediul din Statele Unite

Avantajele acestui serviciu:

  1. Te ajuta sa faci cumparaturi direct din Statele Unite si sa le primesti livrate direct la usa in Romania cu cele mai mici costuri. Indiferent ca iti cumperi haine, electronice, jucarii,mobila sau orice alte produse pe care nu le gasesti in Romania, noi iti asiguram livrarea acestora la tine acasa.
  2. Te aprovizionezi cu marfa pentru afacerea ta de la distribuitori din USA? Cumperi utilaje, materiale, consumabile sau scule mult mai ieftin ca din Romania? Noi ti le livram la adresa companiei tale din Romania, ne ocupam de toate formalitatile vamale si iti asiguram consultanta vamala complet gratuit pentru a mentine costurile produselor cat mai mici.

Majoritatea magazinelor americane nu expediaza in afara Statelor Unite sau au taxe foarte mari de livrare pentru Europa. Cu E-Z Shipping poti cumpara de la toate magazinele americane pentru ca vei avea propria ta adresa de livrare in America. Comanda-ti ce-ti doresti si livreaza la adresa noastra si in cateva zile primesti comanda la tine acasa in Romania.

In cazul in care magazinul de la care doresti sa iti cumperi ceva nu accepta plata cu card din afara Statelor Unite (de la o banca care nu are sediu in USA sau card-ul nu are Billing Address din USA) putem comanda noi in locul tau, trebuie doar sa ne spui ce produs doresti, sa ne platesti un avans de minim 25% in contul PayPal "office@e-zshipping.com" si in 7-10 zile de cand ajunge produsul la sediu nostru din New York il primesti acasa, urmand sa platesti ramburs diferenta.