Instructiuni de ambalare

Cum faceti rost de materiale pentru ambalare?

In cazul in care nu puteti face rost de materiale pentru ambalare vi le putem oferi direct la magazinul nostru.

FOLOSITI CUTIILE DE CARTON!

Toate marile companii de curierat din lume impun ca si obligatorie, mai ales in trimiterile internationale, folosirea cutiilor de carton (simple, cu carton dublu stratificat sau multiplu) cat si folosirea materialelor specifice pentru ambalare si sigilare (banda adeziva, folie de plastic cu bule de aer, fulgi sau lacasuri de polistiren, folie stretch, folie-burete antistatica, etichete autocolante, marcaje cu FRAGIL, ATENTIE STICLA, pozitionare recomandata cu sageti, etc) in functie de specificul si fragilitatea continutului.

Curieratul civilizat, mai ales in regim international, se face asadar in cutii de carton si E-Z CARGO SHIPPING LLC incearca sa impuna aceasta forma de ambalare mult mai sigura si eficienta si clientilor sai.

Avantaje:

Recomandari

Ambalarea interioara

Se recomanda:

Ambalarea exterioara

Se recomanda:

SUNT INTERSIZE!

Sunt interzise la tranzitul international in sistem de curierat sau in regim postal urmatoarele produse

Restrictii de ambalare

NU SUNT ACCEPTATE, La preluarea prin serviciul E-Z CARGO SHIPPING LLC si la transportul international si in regim de curierat, la manipularea si depozitarea urmatoarelor expeditii:

IN CAZUL PRELUARII UNOR ASTFEL DE EXPEDITII NECONFORME (NEACCEPTATE) ACEASTA SE FACE NUMAI CU ASUMAREA RESPONSABILITATII DIN PARTEA EXPEDITORULUI SI CU PLATA SUPLIMENTARA A TAXEI DE AMBALARE PREVAZUTE DE TERMENII SI CONDITIILE E-Z CARGO SHIPPING LLC PREVAZUTA PENTRU ASTFEL DE SITUATII.

E-Z CARGO SHIPPING LLC - SERVICIUL DE COLETARIE ESTE EXONERAT DE ORICE RESPONSABILITATE IN CAZUL CONFISCARII de catre Vama S.U.A. sau Romania, DETERIORARII SAU PIERDERII SUFERITE CA URMARE A NERESPECTARII RESTRICTIILOR DE CONTINUT SAU DE AMBALAJ.